Apohem

apohemApohem är ett nystartad egenvårdsapotek där man kan köpa receptfria läkemedel till hela familjen, så väl barn som vuxna.

I dagsläget säljer de inte receptbelagda läkemedel, men det är bara att hålla utkik, för snart börjar de med det också!

Detta är ett egenvårdsapotek som har ett brett sortiment och den köpupplevelse de erbjuder är både trygg och säker. De har låga priser och de har även kampanjer där man kan få exempelvis all hudvård till 20 % eller liknande. Ett mycket bra val, med andra ord!

Om Apohem

Ägarna till Apohem, som grundades 2017, är Novax och Axfood. Att handla här är bra på alla sätt och vis för de visar att de kan sin sak och att de har tänkt på allt det som behöver funka för att en kund ska trivas och återkomma.

Visionen om att bli landets ledande nätapotek är rimlig och det kommer troligtvis inte att dröja länge förrän Apohem tar större plats på marknaden. Det de erbjuder är det man önskar som kund på ett nätapotek och då de har så många bra varumärken så är det så att man lätt hittar sina gamla favoriter. Det är också på det viset att det är lätt att hitta nya favoriter, eftersom det finns så mycket på hyllorna!

Det är lätt att söka sig fram till de produkter man söker och det är även lätt att sköta själva beställnings- och betalningsprocessen. Inget krångel, en bra sajt och erfarna aktörer bakom gör att Apohem är något av det bästa inom sitt segment idag.

För att hålla sig uppdaterad vad som gäller och för att inte missa bra kampanjerbjudanden så kan man ta sig en titt in minst en gång i månaden. Det finns ingen anledning att betala mer än vad man behöver för vare sig receptfria läkemedel eller annat som säljs hos Apohem.

Köpupplevelsen hos Apohem

Som de flesta av oss vet så är det väldigt viktigt att man som kund känner att det är sn seriös och pålitlig butik man handlar från när det handlar om näthandel. För att man ska försäkra sig om att det är en säker butik man handlar från så kan man kolla upp hur det ser ut med information. Detta gäller både för butiken egen sajt och hur det ser ut med kundrecensioner, recensioner av butiken med mera.

När man tittar runt på hemsidan så ser man direkt att detta är en trovärdig och seriös butik och det är inte bara för att det är två stora aktörer som håller i trådarna. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att det är en bra sajt, utan det är mycket annat som ska stämma också.

Hos Apohem är det väldigt behagligt att handla och det är väldigt viktigt att man trivs i en nätbutik precis som när man handlar i en vanlig fysisk butik. Detta har de verkligen lyckats bra med här och det är lätt att bli bortskämd med just en trevlig köpupplevelse efter att man handlat här sin första gång.

Trygg och enkel shopping

Som omtalat ovan så är trygghetsaspekten viktig när det kommer till att handla på nätet. En annan viktig faktor är att processen går enkelt till. Apohem har gjort det mycket enkelt för oss kunder att handla hos dem, eftersom det inte finns några ”störningar”, utan allting flyter på mycket bra. Det är inte bara produkterna som ska vara bra, det ska också vara lätt rent tekniskt att handla, oavsett om det är apoteksvaror eller någonting annat man handlar.

För att det ska vara så enkelt som möjligt så är det bara att först och främst kolla upp så att den vara man vill köpa finns. Detta sköter man snabbt och smidigt genom att helt enkelt söka efter varan i sökfältet. Efter det att man har hittat de varor man vill köpa så är det bara att lägga dem i varukorgen och klicka på ”Köp”. Ska du ha fler än en av en vara så är det bara skriva in det antal man vill ha, eller att använda de pilar som finns tillhands.

Efter att dessa steg har följts så är det dags att betala. Man klickar sig själv fram till kassan på ett enkelt sätt genom att helt enkelt klicka på ”Till kassan” och väl där så väljer man leverans- och betalningsmetod. Slutför sedan köpet och invänta orderbekräftelse. Klart!

Om det är så att man skulle ångra ett helt köp, eller delar av ett köp så har man 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag du mottagit beställningen, så det är alltså inte så att du ska räkna från och med den dag du gjorde beställningen.

Man kan, av förklarliga skäl, inte returnera exempelvis sexleksaker, hygienartiklar, läkemedel etcetera, men allting som går att returnera kan man skicka tillbaka och få pengarna tillbaka för. Returen är enkel då det bara är att kontakta deras kundservice och sedan packar man sin retur i ett paket och skickar iväg till den angivna adressen.

Kända varumärken hos Apohem

Apohem är ett sådant egenvårdsapotek som säljer den typen av varumärken som vi i Sverige är vana vid sedan gammalt. När vi känner igen varumärken så känner vi att det känns tryggare att handla och det är inte så konstigt då det ger en slags säkerhet att man vet vad man får. Precis som vi kan bli glada om vi hittar någon vara vi känner igen i en mataffär när vi är på långsemester så känner vi oss trygga när ett nätapotek levererar vad gäller bra välkända märken.

Apohem är bra på att blanda sina varumärken, vilket innebär att vi får både de välkända som vi är vana vid sedan tidigare och nya märken som vi inte har testat ännu. Detta är alltid ett vinnande koncept eftersom det är lättare att känna sig trygg med att testa något nytt om det sker i en miljö där det finns annat som vi känner igen.

Bland varumärkena som säljs hos Apohem hittar man bland annat följande:

 • Teva
 • Helosan
 • Alvedon
 • Actavis
 • Ipren
 • La Roche-Posay
 • ACO
 • Compeed
 • Vichy
 • Kung Markatta
 • Durex
 • Bats
 • RFSU
 • Sensodyne
 • Clearblue
 • Astra Zeneca
 • Pedicare
 • Semper
 • Urtekram

Av alla de varumärken som finns hos Apohem är dessa endast ett litet urval, så om du inte hittar dina favoriter i denna lista så är det bara att surfa in till Apohem och leta upp ditt favoritmärke. Chansen att du kommer att hitta det är mycket stor, för här finns det en hel del att välja mellan.

Vad kan man köpa hos Apohem?

Du kommer att bli mer än nöjd med utbudet som finns hos Apohem, eftersom de säljer allt från deodorant till huvudvärkstabletter, superfoods och munvård för djur. Man kan med andra ord med enkelhet hitta det man behöver till hela familjen, djuren inkluderat!

Du hittar följande kategorier hos Apohem:

 • Receptfritt
 • Barn & Föräldrar
 • Hälsa & Träning
 • Mat & Hem
 • Kroppsvård & Skönhet
 • Djur
 • Intim, Sex & Lust
 • Hjälpmedel & Säkerhet

I dessa kategorier hittar man sedan allt det man kan tänkas behöva och förvänta sig av varje kategori. Bland annat kan man räkna med att hitta alla de vanliga värktabletterna man är van vid, hudvårdsmärken som även de är bra och vältestade, diverse produkter för rökavvänjning, massor av produkter för dina djur och mängder av sådana saker som alla nyblivna föräldrar behöver hemma. Utöver detta så kan man också plocka ner många bra matvaror, sårvård, stödstrumpor med mera, med mera. Här är det inte tomt på hyllorna, minsann!

Slutord

Apohem överraskar med ett gediget utbud, en trygg köpupplevelse, kampanjer och mycket annat. Att det även är på det viset att vi kan se fram emot att det kommer att säljas receptbelagd medicin inom det närmsta gör att det blir ett toppbetyg till Apohem och vi kan inte annat än att rekommendera detta egenvårdsapotek. De står sig mycket bra i konkurrensen, trots att den är hård idag.